Naujienos

2019 m. V. Bottas nebus L. Hamiltono pagalbiniu

Valtteri Bottas sako, kad jis neturi jokių ketinimų dar kartą būti Lewiso Hamiltono padėjėju 2019 metais ir bandys įrodyti, kad jis gali sėkmingai kovoti dėl titulo.

Suomis 2018 metais iš kovos dėl čempiono titulo pasitraukė maždaug viduryje sezono, tačiau tuo metu niekada ir nebuvo rimtas kandidatas pergalei čempionate.

Po ne laiku trasoje pasirodžiusio saugos automobilio Kinijoje ir pradurtos padangos Baku, jam iš rankų išsprūdo dvi pergalės, o nuo to laiko jis nesugebėjo prilygti L. Hamiltonui.

Tada suomiui nebuvo leista atakuoti savo komandos draugo Vokietijoje, kad būtų užtikrintas komandos dublis, o vėliau Rusijoje jam buvo liepta britą praleisti, nors visą savaitgalį dominavo V. Bottas.

Kai L. Hamiltonas Meksikoje užsitikrino penktą čempiono titulą, V. Bottui jau leista atakuoti komandos draugą Brazilijoje ir Abu Dabyje. Praėjusiais metais suomis laimėjo paskutinį sezono etapą, kai čempionas jau buvo aiškus.

„Geras dalykas yra tas, kad Lewisas jau laimėjo titulą. Jis tikrai jo nusipelnė. Jam tai buvo dar vienas labai stiprus sezonas ir ypatingai antroje pusėje“, – sakė V. Bottas.

„Formulėje 1 jis yra nuveikęs tikrai rimtų dalykų ir tai dar tikrai nėra pabaiga. Bendrai pažiūrėjus – jo metai buvo puikūs, be didesnių nuopolių.“

„Kai aš šiais metais netekau galimybės nugalėti čempionate, stengiausi jam padėti laimėti čempiono titulą, tačiau dabar aš laukiu kitų metų, kai galėsiu pats ir vėl kovoti dėl pagrindinio trofėjaus.“

Žiūrėti komentarus

  • paskaicius forumus, kiek raudonuju pykcio ant Boto, tarsi jis butu kalciausias, kad Ferrari greiciausiai pralos abu titulus vel :)
    Zmones del tu Ferrari tarsi isproteje...

    • Siuo atveju nelabai yra kuo stebetis, nes analogiska butu jei leimejes butu Vettelis, sakytu, kad Kimis padare ta pati ka dare Bottas.

      toks dalykas tas fanatizmas. Tik tiek, kad Ferrari fanu yra zymiai daugiau uz bet kuri akita komanda, tai tas ir pasireiskia labiau.

      O Bottas tai tikrai buvo pastumdelis siais metais, kai tapo aisku, kad jam daug sansu nebeliko, o su Kimi taip nepasielge. Todel toks ir anslagas komentaruose apie Botta.

Share
Publikavo
Praeivis

Paskutinės naujienos

Singapūro GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Singapūro GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Max Verstappen, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: kvalifikacijos rezultatai

Baigėsi Singapūro GP kvalifikacija. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Max Verstappen, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #3 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #3. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko George Russell,…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #2 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #2. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Charles Leclerc,…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #1 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #1. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Lando Norris,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Oscar Piastri, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)