Antradienį prasideda bandymai Bahreine

2
@autosport.com

Iš viso antradienį ir trečiadienį vykstančiuose bandymuose dalyvaus 16 šiame sezone dalyvaujančių lenktynininkų ir keli naujokai.

Lewisas Hamiltonas su „Mercedes” važiuos antradienį, kitą dieną darbo imsis Valtteris Bottas.

Reklama

Bahreino GP nugalėtojas Sebastianas Vettelis liks čia ir dalyvaus trečiadienio važiavimuose, o antradienį už „Ferrari” vairo sės italas Antonio Giovinazzi.

S. Vettelis šį kartą dalyvaus specialiuose „Pirelli” bandymuose, kuriuose išbandys naujas 2018 m. sezonui ruošiamas padangas. Iš viso „Pirelli” suplanavo net 11 skirtingų bandymų sesijų, kurios vyks iki pat lapkričio 15 d. Kiti naujųjų padangų bandymai vyks gegužės 16-17 d. po Ispanijos GP, kuriuose italų kompanijos gaminius išbandys „Renault” ir „Toro Rosso” komandos.

„Red Bull” ekipoje trečiadienį važiuos Danielis Ricciardo, o antradienį – GP2 čempionas Pierre Gasly.

„Force India” pasirinko bandymuose naudotis savo pagrindinių lenktynininkų duetu antradienį, kai bolidu  dalinsis Sergio Perezas ir Estebanas Oconas, o trečiadienį juos pakeis komandos atsarginis pilotas Alfonso Celis Jr.

Panašia taktika naudotis ir „Williams” – pirmąją dieną važiuos Felipe Massa ir Lance Strollis, o štai trečiadienis bus skirtas buvusiam „McLaren” atsarginiam pilotui Gary Paffetui.

Antradienį savo debiutą už Formulės 1 vairo turės Formulės 2 pilotas Seanas Gelaelas, kuomet sės už „Toro Rosso” bolido.  Trečiadienį komandai bandymuose atstovaus įprasta pora – Danylas Kvyatas ir Carlosas Sainzas Jr.

„Renault” bandymuose taip pat naudosis vieno naujoko paslaugomis – trečiadienį prie automobilio vairo sės GP2 dalyvis iš Rusijos Sergėjus Sirotkinas. Antradienį su komanda treniruosis Nico Hulkenbergas.

„Sauber” ekipai bandymuose atstovaus pagrindiniai lenktynininkai – Marcusas Ericssonas ir Pascalis Wehrleinas.

„McLaren” patvirtino, kad šiuose bandymuose visą dėmesį skirs naujų idėjų ir kelių kaip pagerinti variklio darbą paieškai – jai antradienį padės Formulės E dalyvis Oliveris Turvey,  trečiadienį už vairo sės Stoffelis Vandoorne.

 

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. Siaip idomiai vienas dalykas, Pirelli bando savo produkcija ant vienos masinos. Kodel jie nepasiskolina masinos savo bandymams (kaip kazkada pasieme Toyota masina) ir koks geras buves pilotas (buttonas pvz) galetu jiems sukti tuos ratus. Nelabai sito momento suprantu…FIA ca vel viskas gerai ?

    • Pirelli nori išbandyti padangas su šiųmetiniu bolidu, o ne kokiu kitu, kuris neatitiktų specifikacijų.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia