Kategorijos Naujienos

Brendonas Hartley nejaučia komandos palaikymo

Brendonas Hartley ką tik atšventė metus praleistus Formulėje 1, visgi jis pripažįsta, kad nejaučia didelio komandos palaikymo.

B. Hartley sporte debiutavo pernai, kad komanda atleido Daniilą Kvyatą, kuris vėl grįš į „Toro Rosso“ gretas kitą sezoną.

Antroje lenktynininko vieta „Toro Rosso“ komandoje vis dar laisva, tačiau, kad joje išliks Brendonas Hartley yra gana mažai tikėtina.

Brendonas šiuo metu turi iškovojęs vos 2 taškus, kai jo komandos draugas Pierre Gasly surinko net 28 ir taip išsikovojo savo šansą pereiti į „Red Bull“.

Helmutas Marko vieno interviu metu sakė, kad ar Brendonas išliks sporte priklauso tik nuo jo paties, jei rezultatai pagerės jis liks komandoje.

Hartley savo ruožtu mano, kad nereikia daryti visų išvadų pažiūrėjus tik į asmeninę įskaitą.

„Tikrai buvo keletas kartų, kai fortūna nuo manęs nusisuko“, – sako Brendonas. „Tad mano nuomone viską susumavus aš įrodžiau, kad galiu dirbti šį darbą.“

Paklaustas kaip jis reaguoja į gandus, kad „Toro Rosso“ gretose kitą sezoną gali turėti Alexanderį Alborgą, Hartley atsakė: „Kaip ir sakiau anksčiau, aš turiu galiojančią sutartį su „Red Bull“ kitam sezonui, bet jei jie galvoja ją nutraukti geriau apie tai klausti jų.

Mano ateitimi komandoje buvo suabejota jau po pirmųjų trijų sezono lenktynių, tai tikrai nėra smagi situacija. Visgi manau, kad dėl jos aš sustiprėjau kaip asmenybė, na o dėl kito sezono aš nežinau.

Savo požiūrį aš šiek tiek pakeičiau. Dabar ieškau daugiau naudos sau, dėlioju savo laiką ir mintis taip, kad rasčiau galimybių būti greitesniu.

Idealiam pasaulyje tu visada jaustumei komandos palaikymą ir galėtumei žiūrėti tik to, kaip kuo geriau atlikti savo pareigas. Visgi čia Formulė 1 ir čia ne viskas vyksta taip kaip norisi.“

Share
Publikavo
STFU

Paskutinės naujienos

Singapūro GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Singapūro GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Max Verstappen, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: kvalifikacijos rezultatai

Baigėsi Singapūro GP kvalifikacija. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Max Verstappen, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #3 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #3. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko George Russell,…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #2 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #2. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Charles Leclerc,…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #1 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #1. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Lando Norris,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Oscar Piastri, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)