Kategorijos Naujienos

D. Kvyatas: išsamių paaiškinimų iš „Red Bull” vadovybės nesulaukiau

[media-credit id=3 align=”alignnone” width=”480″][/media-credit]
Buvęs „Red Bull” pilotas Daniilas Kvyatas teigia, jog „Red Bull” vadovybė jam normaliai nepaaiškino, už ką jis buvo pašalintas iš komandos Maxo Verstappeno naudai.

“Jei atvirai, realaus paaiškinimo nebuvo. Manau, jei vadovybė nori, jog kažkas įvyktų, ji tiesiog tai įvykdo. Paprasta”, – žurnalistams FIA ketvirtadienio spaudos konferencijos metu teigė rusas.

D. Kvyatas pasakojo, jog tuo metu, kai „Red Bull” patarėjas Helmutas Marko jam paskambino pranešti šią svarbią žinią, jis žiūrėjo televizorių. „Aš buvau Maskvoje, gulėjau ant sofos, žiūrėdamas TV. Ir tada suskambo telefonas, o kitame laido gale buvo pasakyta, jog „mes turime tau naujienų”. Manau, kad pokalbis truko apie 20 minučių. Manau, esu nusipelnęs išsamesnių paaiškinimų. Aš sužinojau daug įdomių detalių, tačiau šiuo metu nenorėčiau apie tai kalbėti”, – teigė buvęs „Red Bull” pilotas.

D. Kvyatas pripažino, jog sprendimas, kuris buvo paskelbtas praėjusį ketvirtadienį, jam sukėlė šoką, bet teigė, jog grįžęs į „Toro Rosso”, neketina keisti savo požiūrio (į darbą – red. past.) „Manau, aš visada duodavau atsaką trasoje, todėl niekas nesikeis. Aš pamėginsiu duoti tokį garsų atsaką, kokį tik bus įmanoma”, – pasitikėjimo savo jėgomis nestokojo rusas.

„Vis dar yra likę 17 lenktynių. Aš grįžtu į „Toro Rosso” – komandą, kurioje lenktyniavau 2014 m. Ši komanda man tikrai labai patinka, ji mane sutiko labai šiltai ir už tai jai esu labai dėkingas. Jau dabar jaučiasi, jog atmosfera komandoje yra puiki. Tiek asmeniniai, tiek komandiniai tikslai yra aiškūs ir aš spausiu ant galimybių ribos, bandydamas duoti tinkamą atsaką”, – teigė įrodyti savo vertę bandysiantis D. Kvyatas.

Žiūrėti komentarus

Share
Publikavo
evbi

Paskutinės naujienos

Singapūro GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Singapūro GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Max Verstappen, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: kvalifikacijos rezultatai

Baigėsi Singapūro GP kvalifikacija. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Max Verstappen, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #3 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #3. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko George Russell,…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #2 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #2. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Charles Leclerc,…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #1 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #1. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Lando Norris,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Oscar Piastri, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)