Kategorijos Naujienos

Danielis Ricciardo nusitaikęs į pergalę Singapūre

Danielis Ricciardo per paskutinius 4 sezonus Singapūre lipo ant podiumo, šiemet jis nusiteikęs lipti ant aukščiausio jo laiptelio.

D. Ricciardo turėjo pasitraukti iš paskutinių dviejų lenktynių. Lenktynės Singapūre laikomos vienomis sunkiausių per visą sezoną, bet „Red Bull“ čia nuolat būna stiprus varžovas visiems.

Australas prisiminė savo pirmąsias Singapūro lenktynes 2011 metais, kai jis atstovavo „HRT“ komandą.

„Aš išmokau mylėti Singapūrą“, – sako Danielis. „Pirmaisiais metais, kai čia lenktyniavau buvo blogiausios lenktynės, kokiose buvau kada nors dalyvavęs.

Buvo labai sunku fiziškai, aš nemaniau, kad bus taip sunku. Po lenktynių aš jaučiausi blogai, bolide jaučiausi taip, kad daugiau to nenoriu patirti, tada daviau sau pažadą, kad į Singapūrą atvyksiu pasiruošęs idealiai.

Iš dalies tuo dabar džiaugiuosi ir didžiuojuosi. Dabar aš visada jaučiuosi labai tikslus ir puikiai pasirengęs iššūkiams. Dabar man patinka šios trasos sunkumai ir aš visada atsiskleidžiu šiame karštyje. Keista, bet per šiuos metus skausmas tapo malonumu.“

Australas nuolatos gerai pasirodo trasose, kurios yra miesto gatvėse, šiemet jis laimėjo Monake, nors lenktynių metu kilo problemų su varikliu.

Ricciardo tikisi, kad po keturių kartų iš eilės stovėjimo ant apdovanojimų pakylos, šiemet jam pavyks nugalėti lenktynėse.

„Visi žino, kad miesto trasos man patinka. Aš negaliu pasisotinti jausmo, kai važiuoji labai arti sienų, kai turi būti nuolatos, kaip ant peilio ašmenų.

Čia lenktynės buvo pradėtos rengti naktį, dienotvarkė tiesiog beprotiška, tačiau tai turi savotiško šarmo, kai naktį vyksti į trasą, o į lovą lipi 4 ar 5 ryto.

Čia aš pasiekiau gerų rezultatų. Keturis metus iš eilės lipau ant podiumo, tris paskutinius kartus buvau antras, manau jau pats laikas iškovoti pergalę.“

Share
Publikavo
STFU

Paskutinės naujienos

Azerbaidžano GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Oscar Piastri, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: kvalifikacijos rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP kvalifikacija. Geriausią laiką parodė Pierre Gasly, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: treniruotės #3 rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP treniruotė #3. Geriausią laiką parodė George Russell, antroje vietoje liko Charles Leclerc,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: treniruotės #2 rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP treniruotė #2. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Sergio Perez,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: treniruotės #1 rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP treniruotė #1. Geriausią laiką parodė Max Verstappen, antroje vietoje liko Lewis Hamilton,…

prieš % dieną(-as)

Italijos GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Italijos GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Oscar Piastri, trečioje…

prieš % dieną(-as)