Dramatišką pergalę Austrijos GP iškovojo L. Hamiltonas

1
@LewisHamilton
@LewisHamilton

Dramatišką pergalę Red Bull Ring trasoje Austrijoje iškovojo Mercedes pilotas Lewisas Hamiltonas, paskutiniame rate aplenkęs komandos draugą Lewisą Hamiltoną.

Lenkimo metu abu sportininkai neišvengė kontakto, po kurio čempionato lyderis nusirito į ketvirtą poziciją, praleisdamas į priekį ne tik komandos draugą, bet ir Red Bull atstovą Maxą Verstappeną bei Ferrari pilotą Kimį Raikkoneną.

Reklama

Penktąją poziciją iškovojo kitas Red Bull pilotas Danielis Ricciardo, aplenkęs šeštoje pozicijoje kiek netikėtai sugebėjusį finišuoti McLaren pilotą Jensoną Buttoną.

Staigmeną pateikė Manor pilotas Pascalis Wehrleinas, užėmęs dešimtąją poziciją ir iškovojęs pirmąjį tašką sau ir komandai šiame sezone. Beje, tai buvo vos trečias Manor komandos pelnytas taškas šios komandos istorijoje.

Nesėkmingai lenktynės susiklostė kitam Ferrari lenktynininkui Sebastianui Vetteliui, kuriam 27-ajame lenktynių rate sprogo galinė padanga, užbaigusi vokiečio pasirodymą Austrijoje.

Lenktynių taip pat nebaigė Toro Rosso atstovas Danilas Kvyatas, abu Force India pilotai (Nico Hulkenbergas ir Sergio Perezas), taip pat McLaren atstovas Fernando Alonso ir Williams bolidą pilotuojantis Felipe Massa.

Visi rezultatai:
[f1press type=”race_results” season=”2016″ round=”9″]

Reklama

1 komentaras

  1. Lenktynių pabaiga nuostabi 😀 Ferrari kai visada … nieko naujo šiam sezone. Williams – kuo toliau tuo labiau į dugną, rodos jau dugnas pasiektas, bet jie su kastuvu dar pasikasa gilyn. RedBull stiprūs.

    Labiausiai nustebino Manor ir Pascalis. Kažkuom primena Jules Bianchi. Sveikinimai jiems.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia