F1news.lt – jau 1-eri

2

Sveiki, mieli mūsų svetainės lankytojai, šiandien, balandžio 2 dieną, sukanka lygiai vieneri metai nuo dienos, kai ką tik susikūrusiame F1news.lt tinklapyje pasirodė pirmoji naujiena su „Mercedes” piloto Lewiso Hamiltono mintimis po pergalės 2016 m. Bahreino GP kvalifikacijoje.

Bahreino GP kvalifikacijoje triumfavęs L. Hamiltonas: laimei, vienintelis greitas mano ratas buvo paskutinis

Reklama

Idėja sukurti šią svetainę kilo 2016 m. kovo mėnesio pabaigoje, o ją realizavome jau tų pačių metų balandžio pradžioje. Taigi, skaitytojai su mūsų puslapiu susipažinti galėjo nuo antrojo 2016 m. sezono etapo Bahreine.

Labiausiai prie puslapio idėjos atsiradimo prisidėjo ribota informacijos apie Formulę 1 lietuvių kalba sklaida ir įvairovė, kadangi jau keletą metų šią nišą bandė užpildyti tik viena lietuviška svetainė, todėl mes, trijų F1 entuziastų – Praeivis, evbi, STFU – komanda, nutarėme pasinaudoti konkurencijos bei informacijos vakuumu ir sudaryti F1 gerbėjams galimybę lietuviškas naujienas apie šį sportą sužinoti iš alternatyvaus informacijos šaltinio. Netrukus prie mūsų komandos prisijungė bendramintis ir istorinių apžvalgų specialistas Mykolas, o šių metų pradžioje – ir Dovydas.

Išduosime nedidelę paslaptį, kad netiesiogiai prie mūsų puslapio gimimo prisidėjo ir konkurentų puslapyje dirbantys moderatoriai, prieš kiek daugiau nei metus ištrynę keletą jokių taisyklių nepažeidusių vieno mūsų komandos nario komentarų ir privertę apsvarstyti bei vėliau realizuoti alternatyvaus tinklapio idėją (Už techninę realizaciją didelis AČIŪ Praeiviui).

Kadangi mūsų puslapis dar gana jaunas ir negeneruoja jokių pajamų nei iš reklamos, nei iš kitų šaltinių, o gyvuoja tik šio projekto sumanytojų ir vėliau prisijungusių jo bendradarbių savanoriško neatlygintino darbo dėka, todėl tikimės, jog būsite gana tolerantiški galimoms klaidoms, netikslumams, naujienų stokai ar jų vėlavimui. Bet kuriuo atveju, pagal galimybes visus šiuos metus stengėmės ir toliau stengsimės Jums pateikti pačias svarbiausias, įdomiausias ir aktualiausias su Formule 1 susijusias naujienas.

Primename, kad prie mūsų augimo ir tobulėjimo galite prisidėti ir Jūs, mieli skaitytojai, tiek pasinaudodami puslapyje esančia opcija „Pasiūlyk naujieną”, tiek aktyviai komentuodami po naujienomis, diskutuodami diskusijų forume, tiek teikdami savo pastabas, pasiūlymus ir pageidavimus elektroniniu paštu info@f1news.lt. Pagal galimybes į konstruktyvias pastabas ir pasiūlymus pasistengsime atsižvelgti.

Ačiū, kad lankotės ir tikimės, kad tai darysite ir ateityje, o šis mūsų gimtadienis nebus paskutinis. Aukime, tobulėkime ir domėkimės mūsų visų mėgiama Formule 1 kartu.

Pagarbiai,
F1news.lt komanda

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. „..ir negeneruoja jokių pajamų nei iš reklamos, nei iš kitų šaltinių, o gyvuoja … neatlygintino darbo dėka..”
    Tikiuosi, ateityje pasikeitus šiai aplinkybei entuziazmas ir noras būti geresniais niekur nedings. Gyvuokite ir klestėkite. Potencialo matau daug. Linkiu sėkmės.

    • Na reklamos kažkiek atsiras, kažkuriuo metu, norisi pradžiai, kad bent jau padengtų puslapio išlaikymo sąnaudas, nors jos ir taip labai minimalios, o vėliau norėsis paskatinti kai kuriuos rašytojus už puikų darbą. Tačiau neplanuojame turėti tokių, kur per visą ekraną permuša ir išjungti sunku 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!