Azerbaidžanas buvo ta vieta, kur pirmus taškus iškovojo Fernando Alonso su „McLaren”, jis tikisi tai pakartoti

Šis sezonas yra pats prasčiausias „McLaren” istorijoje, pirmuosius sezono taškus iškovojo tik praeitam etape, Alonso tikisi, kad tai tik pradžia.

Azerbaidžane ispanui pavyko pasiekti finišą devintoje pozicijoje. Jo manymu Austrijos trasa jų bolidui tinka labiau nei Baku.

Reklama

„Aš mėgavausi lenktynėmis Baku. Mūsų pasirodymas lenktynėse parodė, kad ne tik bolidas yra sukurtas gerai, bet kad ir mūsų mechanikai, inžinieriai ir strategai yra tikri lenktynininikai, laukiantys pasinaudoti bet kokia situacija”, –  kalbėjo Fernando.

„Du taškai gal ir mažas atpildas už sunkų darbą viso savaitgalio metu, bet, kaip ir sakiau anksčiau, mes juos panaudosime atsispirti pirmyn.”

„Prieš savaitgalį Austrijoje mes turime daugiau priežasčių jaustis optimistiškai”, – sakė Alonso. „Tai yra žiedas, kuris nereikalauja turėti tiek daug variklio galios, kaip pastarosiosse lenktynėse. Aš manau mūsų bolidui tinka pilna posūkių Spielbergo trasa. Aš manau mes galėsime paspausti”.

„Taip pat bus keletas naudingų atnaujinimų, tarp kurių ir naujasis „Honda” variklis, kurį man jau teko išbandyti Azerbaidžano penktadienio treniruotes. Viskas yra labai svarbu, tad aš žiūriu į priekį nusiteikęs optimistiškai. Tikiuosi, kad tai bus savaitgalis, kur galėsime išspausti viską iš savo bolido”, – sakė Fernando Alonso.

 

Reklama

1 komentaras

  1. kad ir kaip noretusi kad mclaren nesivilktu gale, bet abejoju ar pavyks bent taska iskovoti.. Baku hondos varikliai atlaike nes beveik viduryje buvo raudonos veliavos per kurias gavo poilsio honda variklis, o pilnos distancijos kolkas jie be pertraukos niekaip neistempia

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia