„Ferrari” bandys „Pirelli” lietaus padangas

0
@tyrepress.com

„Pirelli” nori išbandyti kitiems metams skirtas lietaus padangas su 2015 metų „Ferrari” bolidu.

„Pirelli” jau baigė visus bandymus skirtus testuoti šių metų padangas. Dabar jiems liko bandymų sesijos skirtos bandyti tik kitų metų produkciją, aktualiausia italams yra išmėginti kitiems metams skirtas lietaus padangas.

„Pirelli” kreipėsi į FIA ir paprašė leidimo leisti visa tai išbandyti su „Ferrari” 2015 metų bolidu. Nepaisant to, kad tie bolidai nebuvo pritaikyti tokio tipo padangom. 2015 metais naudojamos padangos buvo siauresnės bei lengvesnės.

Reklama

Šių padangų bandymai buvo suplanuoti jau anksčiau

Jas turėjo išbandyti su šių metų bolidu „Red Bull” komanda Paul Ricardo trasoje Prancūzijoje. Bandymai turėjo vykti gegužės 31 – birželio 1 dienomis. O dar vėliau liepos 19 – 20 dieną padangas turėjo bandyti „McLaren”.

Padangų gamintojas tikisi gauti dar papildomas dvi dienas bandymams, nors naudojama būtų senesnės kartos technika, tačiau bandymai vyktų „Ferrari” trasoje Fiorane kitą mėnesį.

„Mūsų planas yra bandymus atlikti birželio 2 dieną. Nors bus naudojama sena technika, bet bus ieškoma naujų tobulinimo krypčių”, – kalbėjo „Pirelli” lenktynių departamento vadovas Mario Isola.

„Kitokių planų kol kas mes neturime. Su šių metų technika bandymai yra suplanuoti, tad mes tikslinamės ar yra galimybė suorganizuoti truputį kitokio formato bandymų. Mes siekiame surengti šiuos bandymus, jei bus leidžiama, tada gal dar keletą tokių sesijų ateityje”, – baigė Isola.

 

„Ferrari” kol kas neįvardino kas pilotuotų senąjį jų bolidą, galbūt tai bus šansas pasireikšti, kažkam iš „Ferrari” jaunųjų pilotų programos.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!