„Ferrari”: mūsų tempas Spa teikia optimizmo gerai pasirodyti Monzoje

1
@Scuderia Ferrari

Nepaisant pirmojo posūkio įvykių, kurie sužlugdė viltis pasiekti aukštą rezultatą, Maurizio Arrivabene sako, kad geras „Ferrari” komandos tempas Spa, neturėtų būti vienkartinis, jis išliks ir Monzoje.

@Scuderia Ferrari
@Scuderia Ferrari

„Ferrari” komandos vadovas Maurizio Arrivabene teigia, kad savo namų Grand Prix jie turėtų pasiekti aukštų rezultatų, nepaisant nemalonumų Belgijoje, kurie pratesė italų komandos podiumų badą jau keturiose lenktynėse iš eilės.

Reklama

Praėjusį savaitgalį „Red Bull” ir „Ferrari” galėjo mėgautis situacija, nes šios komandos buvo daug arčiau „Mercedes” nei įprastai. Sebastianas Vettelis ir Kimi Raikkonenas turėjo šansų pakovoti su Nico Rosbergu dėl pergalės, tačiau incidentas pirmame posūkyje su Maxu Verstappenu, visas viltis sugriovė.

Incidente sudalyvavę pilotai buvo nepatenkinti ir ginčijosi, kuris dėl to kaltas, kadangi visi trys bolidai buvo pakankamai smarkiai apgadinti. Dėl trasoje pasirodžiusios raudonų vėliavų stadijos jiems pavyko pakovoti dėl taškų, kadangi po incidento abu „Ferrari” bolidai buvo nukritę į rikiuotės galą.

„Man džiugu, kad po tokio incidento su stipriai pažeistais bolidų dugnais, tiek Sebastianui Vetteliui, tiek Kimi Raikkonenui pavyko lenktynes baigti taškuose. Džiugu dėl pademonstruoto tempo, kuris atrodė pakankamai geras, žinant, kad važiavome turėdami problemų. Turėdami teigiamos informacijos, verčiame naują puslapį ir žiūrime į priekį prieš lenktynes Monzoje.” sakė Maurizio Arrivabene.

Vykstant į komandos mylimiausią namų trasą Italijoje, Maurizio Arrivabene jaučia, kad „Ferrari” gali sudėtingą savaitgalį paversti itin geru visai Monzai. Čia „Ferrari” paskutinį kartą laimėjo 2010 metais.

„Kaip visi žinote, kiekviena trasa turi skirtingas charakteristikas, bet manau, kad tai buvo geras ženklas. Komanda yra labai vieninga, visi žiūrime pirmyn ir tikimės pagaliau turėti geras lenktynes Italijoje.”

Reklama

1 komentaras

  1. cia pirmas posukis irgi ne pats maloniausias buna, o kaip zinnia jaunasis vunderkindas is redbull bando lenktynes laimet pirmam posuky, tai nereiktu cia taip anksti dziaugtis. vel bus avarija

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia