Vakar vykusiose Meksikos GP lenktynėse paaiškėjo, kad Lewisas Hamiltonas šiemet bus čempionas, JAV GP paaiškėjo, kad čempionai ir jo atstovaujama komanda.

Nuo šiol ramūs gali būti ir „Force India” komandos nariai, nes jie užsitikrino 4 vietą gamintojų įskaitoje.

Indijos komanda jau antrus metus iš eilės gamintojų tarpe lieka 4.

Reklama

Vakar Meksikoje jų pilotas Estebanas Oconas finišavo 5 ir taip pakartojo geriausią savo iškovotą vietą F1 lenktynėse, o Sergio Perezas 7.

„Rožinės panteros” vakar iškovojo 16 taškų daugiau nei jų pagrindiniai konkurentai iš „Williams” ir dabar jie jau nepavejami.

„Force India” gali pasigirti mažesniu biudžetu nei „Williams”, „Renault” ar „McLaren” kurios liko už nugaros. Galbūt dabar komanda laisviau žiūrės į galimybę lenktyniauti jų pilotams trasoje, nes po keleto tarpusavio avarijų šį sezoną, komanda šią galimybę atėmė iš savo pilotų.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. labai laukiu biudzetu ribojimo…speju komandos tada oi kaip vilios kai kuriuos inzinierius…
    FI ir Williams (na ne si sezona) yra geri labai pavyzdziai kaip galima F1 buti stipriam vidutiniokai uz padorius pinigus…
    Reikia tik pirma trejeta pritraukti iki tokio lygio su biudzetu…oi tada netiketumu butu daugiau ir tikrai ne del lietaus lenktyniu

    • Taip, biudzetu ribojimas inestu daug veiksmo manau. Tik klausimas ar auto gamintojams toks dalykas butu idomus. Mercedes, Renaut, Ferrari leidzia didziulius pinigus, kad butu virsuje, o kai pinigu tiek nebebus, tai ir rezultatai gali bus smarkaii prastesnis, tokiu atveju speciau, kad gali sumazet gamintoju, bet tuo paciu gal pritruaktu kazkokiu nauju komandus. tai cia neaisku kaip butu. Bet manu, kad naudinga lubos yra.

    • Kadangi ir dabar nėra gamintojų eilių, tai gal būtent tai ir pritrauktų. Nes pvz dabar koks VW pasižiūri į Toyota, BMW ir t.t. praktiką, kur sukišta milijonai eurų, o pelno jokio. O kad nepatiks Ferrari tai faktas, kita vertus reiks ir jiems restruktūrizuotis. Jei bus apylygis komandų pajėgumas, tai lb svarbu bus geras lenktynininkas, tai ten turėtų gerokai kilt sumos

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia