„Force India” sėkmingai įveikė visus avarijų testus

0

„Force India” 2017 metų bolidas sėkmingai įveikė visus svarbiausius FIA avarijų testus, informaciją paskelbė Otmaras Szafnaueris.

Reklama

Komanda, kuri praėjusiame sezone užėme ketvirtą konstruktorių taurės vietą, naują savo bolidą pristatys vasario 22 dieną, likus penkioms dienoms iki pirmų testų Barselonoje.

„Mums puikiai sekasi su bolido kūrimu. Mums pavyko išlaikyti visus FIA testus pirmuoju bandymu, tai tikrai šaunu, nes viskas yra nauja.” kalbėjo O. Szafnaueris.

Jis atskleidė, kad šiais metais, pirmą kartą komandos istorijoje, „Force India” pati pasigamino monokoką [tai yra dalis aplink, kurią renkamas bolidas. Žiūrėti nuotrauką žemiau], savo bazėje Silverstoune.

Monokokas

„Pirmą kartą komandos istorijoje mes pasigaminome monokoką, kuris panašu, kad pavyko neblogai. Keli testai buvo daromi važiuoklei, bet ir juos mes sėkmingai išlaikėme.”

„Visada pirkdavome jį [monokoką]. Mes visą gamybos procesą atidžiai prižiūrėdavome, nors ir patys jo nekurėme. Šie metai yra pirmieji, kai mes pasigaminome jį savo bazėje.”

Otmaras Szafnaueris įsitikinęs, kad kol kas šie metai yra pozityvus „Force India” komandos augimo ženklas.

„Taigi, dabar mes turime savikontrolę, galime sumažinti gamybos laiką ir jį skirti projektavimui bei tobulinimui. Tai turėtų padėti padidinti bolido pajėgumą, bent jau šiek tiek. Vėliau galėsime atsitraukti nuo monokoko ir kitų komponentų projektavimo ir pereiti prie silpnesnių mūsų grandžių.”

„Force India” yra patvirtinusi savo pilotų porą – Sergio Perezas ir Estebanas Oconas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia