„Honda”: darome viską, kad pasivytume varžovus

0
McLaren Honda

„Honda” pripažįsta, kad jie nenumatė galimų sunkumų perkeliant savo variklį nuo kūrimo stendo į lenktynių trasą.

Japonų kompanija pateko į labai įtemptą situaciją, kadangi nesugebėjo mesti rimtesnės kovos variklių kūrime savo varžovams „Mercedes”, „Ferrari” ir „Renault”. Jau trečią sezoną iš eilės „Honda” nesugeba išspręsti patikimumo problemų, o Fernando Alonso kritika dėl galios ir patikimumo trūkumo nuolat dažnėja.

Reklama

„Honda” ruošia svarbų atnaujinimą

Yusuke Hasegawa teigia, kad šiuo metu jie dirba ties labai svarbiu atnaujinimu, kurį pristatys per artimiausias lenktynes bei pripažįsta, kad nenumatė galimų problemų perkleliant variklį nuo stendo į bolidą.

„Žinoma, mes bandome viską, kad kuo greičiau pasivytume konkurentus, išbandėme daugybę įvairių programų. Didelė jų dalis bandoma net ir dabar. Pateiksime keletą atnaujinimų artėjančiose lenktynėse ir tikimės, kad tai pagerins mūsų formą”, – apie atnaujinimus kalbėjo japonas.

„Yra aišku, kad mes negalime tobulai suvaldyti savo programos. Žiemos bandymų metu mes neatlikome ilgų važiavimų, todėl negalėjome aptikti visų variklio problemų važiuojant trasoje. Ant stendo mes jau esame pasiekę pakankamą ridą ir ji nuolat didėja, tačiau kartais variklio elgsenos charakteristikos skiriasi stende ir trasoje, todėl mes dažnai patiriame problemų bolidui važiuojant”, – pridėjo Y. Hasegawa.

„Honda” savaitgalį paskelbė pasirašiusi naują bendradarbiavimo sutartį su „Sauber” ekipa nuo 2018 metų.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia