„Honda” patvirtino variklio atnaujinimą, kurį atveš į Austriją

3
stoffel vandoorne

„Honda” vadovas Yusuke Hasegawa patvirtino, kad variklio atnaujinimas bus formaliai pristatytas Austrijos GP.

Azerbaidžane vykusiose lenktynėse „McLaren” komandai pavyko iškovoti pirmuosius sezono taškus, o „Honda” tikisi, kad nuo šio momento komandos forma pradės gerėti.

Reklama

Tačiau Fernando Alonso ir Stoffelis Vandoorne Baku vykusiose lenktynėse gavo daug startinių pozicijų baudų už jėgos agregato elementų keitimą. Tačiau šios baudos buvo gautos dėl to, kad būtų išbandyti atnaujinimai, kuriuos paruošė japonai.

Y. Hasegawa šiuos bandymus prieš lenktynes Baku pavadino sėkmingais ir patvirtino, kad trečios kartos variklis bus pristatytas ir montuojamas abejuose boliduose Austrijoje.

„Kitame etape, kuris vyks Austrijoje, mes suplanavome atvežti trečios specifikacijos variklį abiems bolidams, nes mūsų bandymai Azerbaidžane buvo sėkmingi. Tuo pat metu mes tęsime savo variklio vystymą su visišku atsidavimu ir tikslu sumažinti atsilikimą.”

„McLaren” turėtų tikėtis, jog šis atnaujinimas pridės galios ir patikimumo. Tačiau yra viena problema – variklio atnaujinimas nebuvo išbandytas lenktynių sąlygomis.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Kaip Boulieras ir sake, startas is galo McL bus konstanta siemet, nes kiekvienam etape bus kazkas keiciama. O kadangi antro chaoso kaip Baku laukt nereiketu, rai ir tasku daug gal nesitikeciau

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia