J. Palmeris: L. Hamiltonas būtų nugalėjęs S. Vettelį su „Ferrari“ ir „Mercedes“ bolidais

0
L. Hamiltonas ir S. Vettelis

Jolyonas Palmeris teigia, kad 2018 m. Lewiso Hamiltonas forma buvo tokia gera, kad jis Sebastianą Vettelį būtų nugalėjęs vairavęs tiek „Mercedes“, tiek „Ferrari“ bolidu.

Kertinis septynių lenktynių ruožas nuo Vokietijos iki Japonijos buvo sėkmingesnis L. Hamiltonui, kuris šešias iš jų laimėjo, o S. Vettelis nesustabdomai darė klaidas trasose, bei jų sulaukė iš „Ferrari“ komandos.

Reklama

„Ferrari“ šiais metais stipriai priartėjo prie „Mercedes“ ir nors kai kuriais momentais juos buvo aplenkę, „Mercedes“ sugebėdavo rasti būdų savo technikos patobulinimui, kas lėmė pergalę čempionate.

Tačiau buvęs „Renault“ lenktynininkas Jolyonas Palmeris įsitikinęs, kad šiuo atveju L. Hamiltonas buvo pagrindinė figūra labiau, nei pati technika.

„S. Vettelis yra pasaulinio lygio lenktynininkas. Jis čempionatą laimėjo keturis kartus ir prieš savo komandos draugą K. Raikkoneną atrodė geriau. Tačiau šiais metais L. Hamiltonas užlopė savo silpnybes ir sugebėjo lenktyniauti ir išlikti nepažeidžiamu“, – sakė J. Palmeris.

„S. Vettelis turėjo daug spaudimo ir dėl jo pradėjo byrėti. Svarbiausios klaidos buvo padarytos Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje, Japonijoje ir JAV, kurios kainavo brangiai. L. Hamiltonas išliko ramus ir tam nepasidavė.“

„Šiais metais vokietis tikrai galėjo laimėti titulą, nes matėme kokį greitį demonstravo „Ferrari“ bolidas ir pats lenktynininkas.“

„Sezoną jie abu pradėjo turėdami po keturis titulus ir abu bolidai nebuvo ryškiai skirtingi. Pagrindinė esmė buvo lenktynininkuose, kaip dabar mes ir pamatėme.“

„L. Hamiltonas būtų laimėjęs čempionatą važiuodamas su abiems bolidais, nes šį sezoną jo forma buvo neįtikėtina.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia