K. Raikkonenas nėra tikras dėl savo ateities Formulėje 1

7
@Scuderia Ferrari

[media-credit id=13 align=”aligncenter” width=”1024″]Kimi Raikkonen[/media-credit]

Kimi Raikkonenas prasitarė, kad nėra tikras, ar liks Formulėje 1 po to, kai pasibaigs jo sutartis su „Ferrari”.

Reklama

Suomis 2007 m. su šia ekipa tapo čempionu, tačiau nuo to laiko rezultatai nepriartėjo prie šios sėkmės. 2008 m. K. Raikkonenas liko trečias, 2009 m. – šeštas, tad po to „Ferrari” atsisakė suomio paslaugų.

Po dvejų metu pertraukos ir dalyvavimo kituose automobilių sporto čempionatuose K. Raikkonenas 2012 m. prisijungė prie „Lotus” komandos. Po dvejų metų darbo su prancūzais 2014 m. Kimis vėl grįžo į „Ferrari” kompaniją.

Nepaisant to, kad 36 metų suomis tikina dar turintis motyvacijos lenktyniauti, jis pats nežino, ar to užteks naujos sutarties sudarymui su italais ar kita komanda.

„Aš turiu sutartį iki šių metų pabaigos, tad niekas nežino, kas bus kitąmet. Tačiau aš čia nebūčiau, jei man tai nepatiktų”, – „ESPN” kanalui teigė suomis.

„Be abejo, aš turiu didelę aistrą lenktynėms, tačiau ne viskas yra mano rankose. Aš tik galiu daryti viską kuo geriau ir stebėti, kas bus toliau. Aš neabejoju, kad vėliau šį sezoną mes tikrai sužinosime apie mano ateitį”.

Reklama

7 Komentarai (-ų)

  1. Kolkas tikrai nera blogai, tiek Kimis tiek Vettelis finisuoja podiume. Bet dar daug lenktyniu. Nemanau, kad greitu metu sutarti bandys pratesti su Kimiu. Manau, kad tai galetu buti nebent paciam gale sezono, o jei neprates, tai net nezinau, kokie kanditatai galetu uzimti jo vieta. Gandai sklinda, kad Maxas eis i RedBulli jau siame sezone, koks nors Sainzas ar Ricciardo galimi variantai gal ? Net nezinau

  2. Ricciardo turi sutarti su RBR ar ne? tad nemanau, kad tai imanoma, beto RBR patenkinta Ricciardo tai jau tikrai. kam cia is rimtesniu dedziu sutartys baiginejasi? nelabai tikisi kad Ferrari ims ir pasiims koki eksperimentini vaikuti, net RBR turi tam antra komanda, tad zinant, kad Haas labai geri draugai, manau galetu buti toks variantas, Haas gauna koki nors vaikuti perspektyvu is Ferrari akademijos, o pas save pasisodina Grosjeana, kuris tikrai blizga, taip Haas gauna kokiu nors dar patarimu ir kaip sakoma win win 🙂 o kimi gi dar neapgailetinai vaziuoja, tai tikrai ras vieta formuleje, o ar jis nores eiti i trecio pajegumo komanda, kaip pvz massa nuejo i mirtim besivaduojancia williams kazkada, vargu. kimi gal ne tokio braizo lenktynininkas

  3. Na jei Kimi galvos apie finansus, tai kodel nenuejus i bet kokia komanda, kuri mokes viena kita milijona. Bet jeigu jam idomus sportinis principas, tai turbut i silpnesne ekipa neis, as taip galvoju, nezinau kaip Kimis galvoja 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia