Kevinas Magnussenas teigia susikūręs mintyse sau atskirą čempionatą ir stengiasi tapti jo čempionu.

Formulėje 1 dėl pergalių paprastai kovoja 3 komandos, tai tarsi A čempionatas, o visi likusieji kovoja B čempionate, taip sako Kevinas Magnussenas.

Norint tapti čempionais taro likusiųjų, reikia užimti 7 poziciją asmeninėje įskaitoje ir 4 komandinėje.

Reklama

„Aš esu susikūręs didelį čempionatą savo mintyse“, – sako Magnussenas.

„Aš žinau, kad jis neegzistuoja realybėje, jis skirtas motyvuoti save patį.

Paprasčiausiai nekreipiu dėmesio į TOP 3 komandas, jos nepasiekiamos, tad apie jas negalvoju. Tačiau už jų yra kitos dvi ar net trys komandos kovojančios dėl kiek įmanoma sau geresnių rezultatų, štai čia aš noriu būti geriausiu.

Savo Formulės 1 karjeros metu aš nepatyriau pergalės džiaugsmo.

Kai pačių pirmųjų savo lenktynių metu iškovojau 3 poziciją, o paskui mane pakėlė į antrą (dėl priekyje nubausto lenktynininko) aš vistiek nepatyriau pergalingų emocijų, tai nebuvo pergalė.

Dabar aš koncentruojuosi į savo susikurtą čempionatą ir siekiu jame nugalėti. Kai man pavyksta aplenkti visus likusius aš džiaugiuosi taip, lyg nugalėjęs lenktynėse.

Man visiškai nerūpi trys pagrindinės komandos, jos visai kitame lygyje nei likusieji.“

Reklama

4 Komentarai (-ų)

  1. Hass, tikrai smagu matyti kovoje del ketvirtos vietos, bet kazkodel man si komanda nekelia simpatiju. Tikriausiai del shoferiu pasirinkimo, ar del to jog amerikieciu kapitalo, na bet sekmes jiem pakilt i dar aukstesni lygi. Tikekimes jog sekanciais metais del 3cios vietos kovos 4-5 komandos.

    • Kapitalas gal ir amerikietiskas, bet pagrindiniai darbai man atrodo vyksta Europoje, dar tiksliau Didziojoje Britanijoje. Jeigu viska gamintu JAV, manau, kad turetu dideliu problemu su atnaujinimu siuntimu arba didelem gabenimo kainom. Nu cia tik pasvarstymai, bet manau, kad taip ir yra.

      Man komanda Haas visai patinka, gal kiek nuvyle R. Grosjeanas ir priesingai del Magnusseno, galvodavau, kad is jo nieko gero nebus, bet siais metais turiu pripazint, kad jis atrodo neblogai

    • tikrai mano nuomone tokia pati…noretusi tokio lygio komandoje matyti geresnio kalibro pilotus…nors bent viena..o dabar tokie vidutiniokai

  2. Haas reikėjo griebt Leclercą, kai Ferrari siūlė ir mest Grosjeaną, bet šiaip tai gal ta tokia nuomonė varžovų suformuota, kad jie vat tik perka, patys nieko nedaro, todėl gal tas įvaizdis toks ne koks šios komandos, nors rezultatai jų geri.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia