„McLaren”: „Honda” stabdė naujų rėmėjų atėjimą

0
liko nustebinti

„McLaren” vadovas Zakas Brownas atskleidė, kad buvęs variklių tiekėjas „Honda” stabdė naujų komandos rėmėjų susidomėjimą.

„McLaren” ir „Honda” išsiskyrė šiais metais po trijų itin sudėtingų sezonų, per kuriuos kentėjo nuo galios stokos ir patikimumo problemų.

Reklama

Britų ekipa nuolat kentėjo nuo startinių pozicijų baudų ir nepasiektų finišų. Z. Brownas patvirtino, kad šie nuotykiai stabdė komandos kilimą ir komercinį patrauklumą.

„Laimei aš turėjau tame patirties, tačiau žinojau, kad sezono metu mums nepavyks surasti naujų rėmėjų turint tokių problemų, kokios mus kamavo”, – sakė Z. Brownas.

„Mes negalėjome parsiduoti potencialiems rėmėjams, todėl tikimės, kad ši istorija pasitaisys kitais metais. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl mums reikėjo naujo variklių tiekėjo.”

„Mes turėjome įrodyti, kad norime pakeisti kai kuriuos dalykus ir išlaikyti savo lenktynininkus. Žmonės vis dar tiki „McLaren”, jie tiki „Renault” ir jie tiki F. Alonso ir S. Vandoorne.”

„Todėl dabar galiu pasakyti, kad mūsų diskusijos su naujais rėmėjais vyksta labai sklandžiai.”

Pranešama, kad „McLaren” surado du svarbius rėmėjus, kurie bus paskelbti iki naujojo sezono, o gandai skelbia, kad vienas iš jų yra Brazilijos naftos gigantas „Petrobras”.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia