Kategorijos Naujienos

L. Di Montezemolo: M. Schumacheris reaguoja į gydymą

@n24.de

Buvusio „Ferrari” komandos vadovo Luca Di Montezemolo teigimu, septyniskart Formulės 1 čempionas Michaelis Schumacheris reaguoja į gydymą.

Nuo pat 2013 m. gruodžio pabaigos, kai M. Schumacheris galva trenkėsi į akmenį, slidinėdamas kalnuose, žinių apie jo sveikatą buvo pateikiama labai mažai, tačiau Michaelio buvęs viršininkas ir draugas L. di Montezemolo pateikė šiek tiek pozityvių žinių apie vokiečio būklę.

„Man labai malonu žinoti, kad jis reaguoja (į gydymą)”, – leidinys „The Express” citavo italo žodžius. „Aš žinau, koks stiprus jis yra. Aš tikiu, kad dėka jo ryžto, kuris bus labai svarbus, jis išeis iš šios itin sudėtingos situacijos. Aš tikrai to tikiuosi. Jis buvo svarbus „Ferrari” šeimos narys ir man yra sunku atskirti Michaelį, kaip pilotą, nuo Michaelio, kaip draugo, – teigė L. di Montezemolo.

Kitas buvęs „Ferrari” komandos vadovas, dabartinis FIA prezidentas Jeanas Todtas taip pat pagarbiai atsiliepė apie septyniskart čempiono ryžtą, sakydamas, kad jis buvo pasirengęs nueiti papildomą mylią, jei buvo užtikrintas, jog tai jam padės tapti geriausiu pilotu”.

„Jis buvo labai talentingas, darbštus ir kuklus”, – sakė J. Todtas. „Prisimenu, prieš kiekvieną naujo sezono startą Michaelis visada manęs prašydavo surengti asmenines treniruotes jam, kad įsitikintų, jog jis vis dar yra geras vairuotojas, – pridūrė dabartinis FIA prezidentas.

Primename, kad po 2013 m. pabaigoje patirtos galvos traumos, M. Schumacheris, kuriam šiuo metu yra 47-eri, šešis mėnesius praleido medikamentų sukeltoje komoje, o vėliau buvo pargabentas į savo namus Šveicarijoje ant Ženevos ežero kranto, kur yra prižiūrimas medikų ištisą parą.

Žiūrėti komentarus

Share
Publikavo
evbi

Paskutinės naujienos

Azerbaidžano GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Oscar Piastri, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: kvalifikacijos rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP kvalifikacija. Geriausią laiką parodė Pierre Gasly, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: treniruotės #3 rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP treniruotė #3. Geriausią laiką parodė George Russell, antroje vietoje liko Charles Leclerc,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: treniruotės #2 rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP treniruotė #2. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Sergio Perez,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: treniruotės #1 rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP treniruotė #1. Geriausią laiką parodė Max Verstappen, antroje vietoje liko Lewis Hamilton,…

prieš % dieną(-as)

Italijos GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Italijos GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Oscar Piastri, trečioje…

prieš % dieną(-as)