L. Hamiltonas ragina savo fanus pasitikėti „Mercedes”

7
@edition.cnn.com

[media-credit id=3 align=”alignnone” width=”1100″]lewis-hamilton-selfie-super-169[/media-credit]
„Mercedes” pilotas Lewisas Hamiltonas prisijungė prie šios komandos raginimų brito fanams, jog šie atmestų sąmokslo teorijas dėl jų mėgiamo piloto nesėkmingo pasirodymo priežasčių.

Antradienį „Mercedes parašė atvirą laišką, adresuotą komandos fanams, kurie laikosi pozicijos, jog L. Hamiltono variklio problemos paskutinėse dvejose lenktynėse yra Nico Rosbergo protekcijos pasekmė.

Reklama

L. Hamiltonas savo „Facebook” paskyroje parašė tokią fanams adresuotą žinutę: „noriu, kad žinotumėte, koks dėkingas esu už jūsų palaikymą. Norėčiau, jog pasitikėtumėte mano komanda taip, kaip ja pasitikiu aš. Tai yra mano šeima. Komandos vyrukai dėl manęs labai sunkiai dirbo ir tai yra priežastis, kodėl aš šiuo metu esu triskart pasaulio čempionas. Prašau, negalvokite, jog komanda mano atžvilgiu daro ką nors neteisėto ir supraskite, kad tai šiuo atveju nebūtų niekam naudinga. Mes praleidome kartu tris nuostabius metus ir nors dabar ne viskas vyksta pagal planą, bet viskam savas laikas. Aš pasitikiu savo komandos vyrukais 1000 procentų, mano mechanikai yra nuostabūs, geriausi šiame versle. Aš gerbiu juos, todėl, prašau, darykite tą patį. Tai yra vyrukai kurie padarys viską, jog laimėti titulą būtų įmanoma”, – užbaigė L. Hamiltonas.

Primename, kad L. Hamiltono bolidas susidūrė su variklio problemomis Kinijos ir Rusijos GP kvalifikacinių važiavimų metu, taip pat negalėjo važiuoti pilnu tempu Sočyje dėl prarasto vandens slėgio variklyje. „Mercedes” ekipa vėliau šią problemą patvirtino ir teigė, jog įvyko stebuklas, jog brito bolidas Rusijoje apskritai pasiekė finišą.

Reklama

7 Komentarai (-ų)

  1. Gal cia samokslo ir istikro nera, bet noretusi, kad Mercedes nebutu taip, kaip per sviesta viskas. Noretusi, kad pradetu nesisekti taip kaip Ferrariams, kelis etapus, galbut siek tiek daugiau intrigos atsirastu, nes dabar tai truksta veiksmo priekyje.

  2. Nėra čia jokio sąmokslo šioje istorijoje, nėra čia jokių komercinių sumetimų, ar panašiai. Nebuvo jų nei pastaruosius du metus prieš Rosbergą, nėra jų ir dabar. Nemačiau prasmės, iš „Mercedes” pusės, daryti to nei 2014, nei pernai, nei dabar. Lewisas yra greitesnis ir geresnis pilotas, nesiseka jam dabar, negerai kažkas su technika, sutapo, kad iškrito kelios nesėkmės iš eilės ir viskas. Atsities jis dar, pamatysim ir jo pergales šiame sezone, o jei technika ateityje taip dažnai nepaves, manau ir 4-u titulu Hamiltono pasidžiaugsim vėlyvą rudenį.

  3. rally> Jau ne kartą diskutavom, tai gal nori susilažinti? Aš dar kartą sakau, kad šiemet čempionu taps Rosbergas (nors nesu jo fanas ir nelaikau geresniu už Hamį), o tu sakai, kad Hamis. Tinka? Statymo sumą siūlyk tu, jei tinka 🙂

  4. Neperseniausiai buvo interviu Hamiltono. Aiškiai pats pasakė, kad F-1 bus tol, kol galės varžytis dėl pergalės. Po to – nedvejodamas pasitrauks, nes išeis kaip nepralaimėjęs ir pan.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia