Lewisas Hamiltonas: esu didelis „Ferrari” gerbėjas

0
lewis hamilton mercedes sebastian vettel ferrari

Nepasisant užtikrintos pergalės Kanadoje, Lewisas Hamiltonas teigia, kad Sebastianas Vettelis ir „Ferrari” vis dar yra favoritai laimėti šių metų titulus.

Šiuo metu, pilotų įskaitoje, britas nuo vokiečio atsilieka 12 taškų, o konstruktorių įskaitoje „Mercedes” prieš „Ferrari” pirmauja aštuoniais taškais.

Reklama

„Manau, kad jie vis dar yra favoritai, kol kas jų sezonas buvo daug pastovesnis. Mūsų sezono pradžia buvo šiek tiek banguota. Nereiškia, kad pradžia buvo bloga, tačiau kai vienose lenktynėse nefinišuoji, kitose lieki septintas tada nesi favoritas. Tačiau kitose lenktynėse iškovoji pergalę atitrūkęs 20 sekundžių gaunasi, kad tu vėl esi favoritas”, – sakė Lewisas Hamiltonas.

Britas sako, kad varžybos tarp „Ferrari” ir „Mercedes” taip pat į žaidimą įtraukė ir pačią komandą.

„Tai pirmieji metai po daug laiko, kai komanda varžosi su kita ekipa, o tai įneša naują ugnį ir didelę energiją kiekvienam komandos žmogui. Apsilankęs įvairiuose departamentuose pamačiau, kad visi žino, jeigu jie praleis šiek tiek daugiau laiko ir įdės daugiau darbo tai gali turėti įtakos laimint ir pralaimint prieš „Ferrari”.

„Kai seniau kovodavome tik tarp savęs, buvo jaučiama, kad gamykloje buvo atsipalaidavimas ir niekas negalvojo apie papildomą darbą. Tačiau dabar vyrukai yra užsidegę ir nori pasiekti geresnių rezultatų.”

„Net ir aš, atvykdamas į lenktynes žinodavau kokioje pozicijoje būsiu. Tačiau šiemet yra šiek tiek kitaip, aš turiu galvoti apie visas galimybes, kur galėčiau išspausti vieną diešimtąją, kad šių metų kovoje būčiau priekyje.”

Gerbia „Ferrari” už pasiekimus

Paklaustas ar svarstytų apie perėjimą į „Ferrari” pasibaigus jo kontraktui su „Mercedes”, Lewisas Hamiltonas sakė: „Tai nėra apie ką aš galvoju šiuo metu, mano mintys sukoncentruotos į tai kaip nugalėti „Ferrari”

„Nėra jokių paslapčių, kad esu didžiausias „Ferrari” gerbėjas, žaviuosi tuo ką jie pasiekė moto sporto istorijoje. Net ir dabartiniame pasaulyje žaviuosi jų kuriamais automobiliais.”

„Kas žino kokia bus ateitis, tačiau šiuo metu mėgaujuosi kova su „Ferrari” ir žaviuosi jais už stiprią konkurenciją.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia