Naujienos

Lewisas Hamiltonas gali pasitraukti šio sezono pabaigoje

Lewisas Hamiltonas pripažino, kad jis gali pasekti buvusio komandos draugo Nico Rosbergo pėdomis ir pasitraukti iš Formulės 1 šių metų pabaigoje.

32 metų amžiaus britas šį sezoną dėl čempiono titulo kovoja su Sebastianu Vetteliu. Jeigu Lewisas Hamiltonas laimėtų titulą, tai būtų jo ketvirtasis trofėjus, kuris jį sulygiuotų su Sebastianu Vetteliu ir Alainu Prostu. Tačiau ketvirtasis titulas gali būti rodiklis, kad jau laikas sustoti.

„Mano likimas yra mano pačio rankose. Galiu nuspręsti sustoti šių metų pabaigoje. Ar tai reiškia, kad mano palikimas būtų mažesnis, nei pasitraukus po dar penkerių sezonų? Kas tą gali pasakyti?”

„Man nepatinka to planuoti, nes nežinau kas tyko už kampo, aš nežinau ką aš darysiu. Nesvarbu, ką aš darysiu, bet jeigu save pritaikysiu taip kaip tai padariau lenktyniaudamas, net jeigu tai ir toliau būtų lenktyniavimas, jaučiu, kad galiu pasiekti puikių rezultatų.”

„Niekada neketinu sustoti daryti dalykų ties riba. Nesvarbu ką darau, bet aš visada noriu pasiekti aukščiausią ir didingiausią rezultatą, nesvarbu kokiame pasaulyje tai būtų. Manau, kad šį misija ir mentalitetas sukurs kažkokį palikimą.”

Supranta, kodėl karjerą baigė Nico Rosbergas

Lewisas Hamiltonas, kuris su „Mercedes” ekipa turi sutartį kitam sezonui, sako suprantantis, kodėl Nico Rosbergas, iškovojęs pirmą čempiono titulą 2016 metais, nusprendė baigti karjerą Formulėje 1.

„Galiu į tai įsijausti ir tikrai įvairiais būdais suprasti tą jausmą, kad reikia sustoti ir pradėti daryti kažką kitaip.”

„Dabar ir anksčiau dažnai pagalvodavau, ką aš darysiu po Formulės 1. Tada suprantu, kad aš ir bolidas turime ryšį ir sakau: „Manau, kad aš dar pasiliksiu”. Nežinau kiek ilgai dar čia būsiu, tačiau vis dar esu konkurencingas, vis dar alkanas ir lenktyniauju geriau nei kada nors anksčiau.”

Žiūrėti komentarus

  • na toks be kuklumo pasisakymas :) bet kukliu ten matyt nedaug apskritai :) nors pats esu jo fanas :) sportui butu blogai, jeigu jis iseitu. Bet varzovai apsidziaugtu :) o alonsas isvis nushvistu saules spinduliu aura :D

  • Taip taip, kuklumo ten tikrai nedaug :D o sportui beabejo butu blogai, nes jis viena ryskiausiu personu siuo metu. Dar is tu ryskiausiu beliko: Kimis, Sebas, Alonsas. Taciau yra ir puikiu naujoku: Oconas, Verstappenas. Manau, vistiek atsiras nauju akiplesu pasitraukus seniesiems :)

    • na palmer, manau daug ka reiskia GB ir tevo itaka (tevas maty turi rysiu nuo senu laiku, o GB na salis kuri dabar F1 turbut stipriausia infrastruktura turi)

      Na Verstapenas gaus savo sansa anksciau ar veliau. Jau jis savo verte irode. Dabar reikia tik masinos ir silpno komandos draugo :)
      P.S. Kazko avataro neberodo prie komentaru

Share
Publikavo
Praeivis

Paskutinės naujienos

Singapūro GP: treniruotės #2 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #2. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Charles Leclerc,…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #1 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #1. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Lando Norris,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Oscar Piastri, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: kvalifikacijos rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP kvalifikacija. Geriausią laiką parodė Pierre Gasly, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: treniruotės #3 rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP treniruotė #3. Geriausią laiką parodė George Russell, antroje vietoje liko Charles Leclerc,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: treniruotės #2 rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP treniruotė #2. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Sergio Perez,…

prieš % dieną(-as)