Kategorijos NaujienosSvarbu

Lewisas Hamiltonas – nepavydėtinoje situacijoje

„Mercedes” ekipa sunerimus nebe pagrindo. Lewisas Hamiltonas nepraėjus nei trečdaliui sezono jau įpusėjo leidžiamų panaudoti jėgainių limitą.

Kaip matome iš žemiau pateiktos lentelės sėkmė apleido dabartinį čempioną, tad jei nepavyks pataisyti anksčiau sugedusių elementų, tai Lewisui antroje sezono pusėje gresia nuobaudos. Tokiu atveju kova dėl 4 titulo bus daug sunkesnė, o komandos draugui Nico Rosbergui 1 titulas atrodo vis lengviau pasiekiamas.

Taip pat patikimumas nedžiugina ir „Ferrari” ekipos, jų klientės naudoja dar pirmus komponentus, kai gamyklinė komanda jau naudoja po 2, o Sebastiano Vetelio bolide sumontuotas 3 variklis.

Jei šios dvi komandos neišspręs patikimumo problemų, į kovą dėl titulo, bent jau konstruktorių įskaitoje gali įsitraukti komandos klientės, viena jų „Mercedes” jėgaines naudojanti „Williams” ekipa. Nuobaudos už tai, kad tenka panaudoti naujus variklius išeikvojus kvotas būna pridedamos starto pozicijos nuo iškovotos kvalifikacijoje, tad 3 pilotai iš dviejų pajėgiausių komandų, gali susidurti su tokia dalia, kadangi lenkimai šiuolaikinėje Formulėje 1 yra pakankamai sudėtingai įgyvendinami, komandos klientės gali nugriebti reikšmingus taškų kiekius.

Kol kas tai tik pasvarstymai, besiremiant dabartine situacija, mes kaip ir visi F1 fanai tikimės kuo mažiau gedimų įtakojančių lenktynių baigtį ir tuo labiau čempionato nugalėtoją.

Kviečiame pastudijuoti lentelę patiems, bei palikti savo komentarą.

[media-credit id=4 align=”aligncenter” width=”600″][/media-credit]

STFU | F1news.lt

Žiūrėti komentarus

  • Baudos baudom. Bet pusę peletono aplenkt nėra kas. Jei švarios sąlygos ir jokių kontaktų. O Rosbergui tai milžiniškas pranašumas. Nors kažkada ir jo eilė bus sustot kelkrašty. Kaip ir bet kieno kito. Čia neįmanoma nuspėt. :)

  • As ir manau, kad ir Nikui turi ateit sunkesni laikai, nors jam paskutiniai du sezonai irgi nebuvo itin geri. Nemazai gedo lyginant su Lewisu

  • nu cia vadovaujantis siandiena, aplenkti nera sunku, sutinku, bet kol lenki rosbergas jau 20 sek priekyje ir tiu tiu :) Hondos situacija kaip ir dzin, nes jiem tasku iskovojimas sunkesnis, nei merc ir ferrari vyrukam podiumas :)

Share
Publikavo
STFU

Paskutinės naujienos

Singapūro GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Singapūro GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Max Verstappen, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: kvalifikacijos rezultatai

Baigėsi Singapūro GP kvalifikacija. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Max Verstappen, trečioje…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #3 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #3. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko George Russell,…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #2 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #2. Geriausią laiką parodė Lando Norris, antroje vietoje liko Charles Leclerc,…

prieš % dieną(-as)

Singapūro GP: treniruotės #1 rezultatai

Baigėsi Singapūro GP treniruotė #1. Geriausią laiką parodė Charles Leclerc, antroje vietoje liko Lando Norris,…

prieš % dieną(-as)

Azerbaidžano GP: lenktynių rezultatai

Baigėsi Azerbaidžano GP lenktynės. Geriausią laiką parodė Oscar Piastri, antroje vietoje liko Charles Leclerc, trečioje…

prieš % dieną(-as)