Lewisui Hamiltonui atnaujintas MGU-H – jau Ispanijoje

0

[media-credit name=”telegraph.co.uk” align=”aligncenter” width=”620″]Hamilton[/media-credit]

Du paskutinius etapus problemų su MGU-H moduliu turėjęs Lewisas Hamiltonas šiam savaitgaliui gaus naująją versiją šio modelio, taip „Mercedes” tikisi užbaigti bėdas kylančias dabartinio čempiono bolide.

Reklama

Dėl pasikartojusių, beveik identiškų gedimų, kaip teigia „Mercedes”, dviejų paskutinių kvalifikacijų metu, Lewisas Hamiltonas neturėjo šansų pakovoti su komandos draugu Nico Rosbergu ir dabar kovoje dėl savo 3 iš eilės ir 4 karjeroje čempiono titulo atsilieka net 43 taškais.

Komanda skelbia, kad ištyrę sugedusius blokus kuo skubiau atnaujino juos, ir dabar tikimasi, kad gedimo šansai Lewiso bolide yra minimalūs. „Mercedes” gamykla suspėjo pagaminti atnaujintą įrenginį ir sumontuoti į Hamiltono bolidą iki laisvųjų penktadienio treniruočių.

Tai jau 4 toks komponentas iš 5 galimų, tad Lewisas praktiškai negali patirti jokių gedimų, nes jam gresia starto pozicijų nuobaudos.

Rosbergui bus sumontuotas 2 variklis ir MGU-K sistema šio savaitgalio GP, tačiau vokiečio bolide liks senasis MGU-H blokas, kuris priešingai nei Lewiso bolide visiškai negedo. „Mercedes” skelbia, kad ateinančiuose etapuose Rosbergas taip pat gaus atnaujintą MGU-H modulį.

Priminsime, kad MGU-K ir MGU-H yra energijos kaupimo sistemos dalys, anksčiau visiem žinomu pavadinimu KERS pavadinimu, tačiau pristačius variklių formatą su turbinomis energija kaupiama į baterijas, ne tik stabdymo metu (MGU-K) surenkant kinetinę energiją, bet ir tą energiją, kuri sukuriama šiluminę energiją (kuri atsiranda išmetimo dujom išeinant iš turbokompresoriaus) paverčiant elektros energija (MGU-H).

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia