M. Arrivabene atmetė galimybę, jog „Ferrari” pilotas galėtų persikelti į „Mercedes”

0

arrivabene

„Ferrari” vadovas Maurizio Arrivabene teigia, jog „Mercedes” problema, su kuria ši ekipa susidūrė, jos pilotui Nico Rosbergui po iškovoto čempiono titulo netikėtai pareiškus apie pasitraukimą iš sporto, jo neliečia ir abu italų komandos lenktynininkai joje lenktyniaus ir toliau.

Reklama

Vokiečių ekipai šiuo metu reikia rasti deramą pamainą N. Rosbergui, tačiau tai padaryti nebus lengva, kadangi geriausi pilotai turi sutartis su savo dabartinėmis komandomis.

M. Arrivabene, kaip ir daugumos kitų stipriausių komandų vadovai, patvirtino, kad nei S. Vettelis, nei Kimi Raikkonenas niekur neišvyks ir liks komandoje.

„Norėčiau būti Toto Wolffo vietoje, kadangi jo vadovaujama komanda laimėjo pasaulio čempionatą. Tačiau, kalbant apie pilotus, jie („Mercedes”) tai turėtų vadinti „Nico problema”, kurią aš palieku spręsti jiems patiems. Mes turime du pilotus, kurie turi sutartis kitiems metams, todėl „Mercedes” piloto paieškos nėra mano problema. Toto sugebės rasti sprendimą”, – situaciją dėl savo komandos pilotų apibūdino italas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia