M. Verstappenas: šešta vieta buvo maksimalus rezultatas

4
@racedepartment.com
@racedepartment.com
@racedepartment.com

„Red Bull” pilotas Maxas Verstappenas pripažino, kad prastas startas lėmė prarastą galimybę kovoti dėl Singapūro GP lenktynių podiumo, o iškovota šešta vieta buvo viskas, ką buvo galima pasiekti.

Labai vangiai startavęs M. Verstappenas tik per stebuklą išvengė starto metu kontakto su Carloso Sainzo „Toro Rosso” bolidu neišvengusio ir prieš pat olando nosį į barjerus nuskriejusio „Force India” piloto Nico Hulkenbergo automobilio.

Reklama

„Atsižvelgiant į tai, kas nutiko pradžioje, manau, šešta vieta buvo geriausia, ko aš galėjau tikėtis. Jei važiuoji arti kito bolido tris ratus iš eilės, tavo padangos tampa sugadintos. Skirtingai nei tada, kai priekyje matai tuščia trasą. Tada viskas būna daug geriau. Deja, tokioje situacijoje (per lenktynes) aš buvau retai. Jei sąžiningai, mano lenktynės buvo nuspręstos starto metu. Negaliu suprasti, kaip starto metu sugebėjau išvengti Nico (Hulkenbergo) „Force India” bolido. Tai panašiai tas pats, lyg išsisukti nuo kulkos”, – reziumavo olandas.

Šiuo metu M. Vertappenas savo sąskaitoje turi 129 taškus ir bendroje pilotų įskaitoje užima šeštąją vietą, 50 taškų atsilikdamas nuo komandos draugo Danielio Ricciardo.

Reklama

4 Komentarai (-ų)

  1. startavus is 4 ir pasiekti finisa uz Vettelio, kuris dar apnese 40+ sekundes, nu ka zinau, ar cia maksimumas… paprasciausiai sikart nesikloste viskas lengvai ir teko ne gintis o lenkti, pries taip pat keicianti krypti Kvyatta. gavai savo vaistu ir dabar jau maksimumas 😀 is tikro galejai ir netgi privalejai atvaziuoti priekyje Vettelio, bet perdegei uz Kvyatto ir taip susigadinai viska pats, visgi starto metu nenukentejo nei per nago juodyma

  2. na akivaizdaus liepimo nebuvo, tik pasake, kad daniilai, tu lenktyniauji su alonso, bet rusas per daug nesuvele sau padeties o mums tik dave graziu vaizdu 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia