Marcusas Ericssonas norėjo likti „Sauber“ lenktynininku

0
marcusas ericssonas sauber

„Sauber“ komandoje kitą sezoną matysime Antonio Giovinazzi ir Kimi Raikkoneną, o Marcusas Ericssonas bus atsarginiu lenktynininku.

M. Ericssonas sako, kad jis dėkingas už suteiktą progą, bet jis vylėsi galėsiąs tęsti lenktynininko karjerą Formulėje 1.

„Aš esu labai dėkingas už pastaruosius 5 sezonus, kuriuos praleidau Formulėje 1. Aš didžiuojuosi, kad keturis iš jų praleidau „Sauber“ ir, kad lenktyniavau už tokį gamintoją, kaip „Alfa Romeo“, – sako Marcusas.

Reklama

„Aš norėjau tęsti kelionę šiuo keliu, bet toks lenktynininkas kaip Kimi Raikkonenas suteikia puikias galimybes komandai. Aš ir toliau padėsiu, kaip visada ir dariau, kiek galėsiu, kad komanda eitų į priekį.

Aš didžiuojuosi tai, ką pasiekiau per pastaruosius metus Formulėje 1. Visada atidaviau 100% savęs. Aš išliksiu toks pats ir tokiu pačiu nusiteikimu tęsiu savo darbus, tikiuosi, kad sezoną pavyks pabaigti aukšta nata! Kitą sezoną „Alfa Romeo Sauber F1“ komandoje pradėsiu naujoje rolėje.

Aš taip pat nekantrauju save išbandyti kitose serijose. Šiandien tikrai nesibaigia mano istorija, tai tiesiog mano knygos naujo skyriaus pradžia.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia