„McLaren” ir „Renault” pirmą kartą užvedė naujuosius variklius

0
kalbėjosi

„McLaren” ir „Renault” komandos pasidalino audio įrašais, kuriuose girdimi naujieji, pirmą kartą užvesti varikliai.

Artėjant naujojo sezono pradžiai, atsiranda vis didesnis susižavėjimas viskuo, kas susiję su naujuoju „McLaren” bolidu, kuris po ilgo laiko bus žymimas MCL32, vietoje MP4 žymėjimo. Girdima daug nuomonių, kad komanda grįš prie oranžinės spalvos dažymo, kuris buvo naudojamas ankstyvaisiais komandos metais, o ir patys „McLaren” savo socialiniuose tinkluose dalinasi intriguojančiais vaizdais, kuriuose neretai dominuoja oranžinė spalva.

Reklama

Variklių tiekėjas „Honda” išgyveno labai sunkius metus, kada sugrįžo į sportą 2015 metais, nors V6 Turbo varikliai buvo pradėti naudoti 2014 metais. Prieš 2017 metų sezoną, japonų gamintojas paskelbė, kad keis dabartinio variklio architektūrą, jėgainės bus kuriamos remiantis „Mercedes” jėgos agregato architektūra.

Vasario 24 dieną, antradienį, „McLaren” pristatys savo bolidą, o komanda socialiniame tinkle paskelbė dar vieną trumpą anonsą, su naujojo variklio riaumojimo garsu.

Šis britų komandos pranešimas sutapo su „Renault”, kurie išplatino savo variklio garsą, kuris taip pat buvo užvestas pirmą kartą.

Pirmieji bandymai prasidės vasario 27 dieną Barselonoje.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia