Pasaulio moto sporto taryboje bus diskutuojama apie lenktynių saugumą

0

Po praėjusį savaitgalį Brazilijos GP įvykusių eilės saugumo pažeidimų FIA ir Formulės 1 vadovybė rinksis aptarti galimų saugumo reikalavimų pakeitimo klausimų.

FIA pareikalavo, kad artimiausiame moto sporto tarybos posėdyje gruodžio 8 d. Formulės 1 vadovybė surinktų ir pateiktų visą medžiagą apie Brazilijos GP įvykusius incidentus.

Reklama

Priminsime, kad savaitgalio metu po treniruočių ginkluoti asmenys buvo užpuolę „Mercedes” ekipos narius, tuo pačiu grėsmė buvo iškilusi „Sauber”, „Williams” ir FIA nariams. Taip pat dėl tokios situacijos buvo atšaukti numatyti 2018 m. „Pirelli” padangų bandymai.

Gruodžio mėnesio susirinkime bus svarstoma, kokių galima imtis papildomų saugumo priemonių, norint išvengti tokių incidentų. Numatytos priemonės bus taikomos visose Formulės 1 lenktynėse, taip pat ir kituose FIA rengiamuose čempionatuose.

FIA teigia, kad saugumas yra visų bendras siekis ir ši organizacija atkakliai dirbs kartu su Formulės 1 vadovybe, siekiant užtikrinti Formulės 1 komandų personalo ir žiūrovų saugumą.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia