Po Monako GP visi pradėjo kalbėti, kad Kimi Raikkonenas yra pilotas nr. 2, tačiau jis teigia priešingai

Po lenktynių ant apdovanojimų pakylos Raikkonenas buvo susierzinęs, dauguma nusprendė, kad jis pyksta dėl to, kad „Ferrari” jį nustūmė už Sebastinao Vettelio. Kimis sako, kad iš tikrųjų, jis buvo liūdnas, tik dėl to, kad nemėgsta finišuoti antru.

Taip pat suomis tikina, kad kol kas „Ferrari” tikrai nepasirinko piloto, kuriam bus pirmumas, kadangi sezonas dar tik įsibėgėja.

Reklama

„Ne, pas mus nėra piloto nr 1”, – atsakė Raikkonenas. „O kai sezone pasiekiamas toks taškas, kai vienas pilotas turi šansų kovoti, o kitas ne, tada taip ir turi būti. Šitaip visada buvo visose komandose, kiek aš esu lenktyniavęs. Su tokia sezono strategija aš visiškai sutinku. Kovoji tol kol gali, o kovai pasibaigus jei reikia kažką padaryti kitaip, darai – tai sąžininga.”

Kimio buvo paprašyta pakomentuoti Lewiso Hamiltono mintis išsakytas po  Monako, kad „Ferrari” jau išsirinko lyderį.

„Aš neįsivaizduoju, ką jis žino apie kitas komandas, bet ką jis begalvotų, manęs tai nejaudina. Mes žinome, ką mes darom kartais konkurentai su tuo nesutinka, visa tai labai įprasta”, – sakė Kimi.

Kimi nebuvo piktas ant apdovanojimų pakylos

„Aš nebuvau piktas, aš niekad nebūnu piktas. Paprasčiausiai aš nebuvau patenkintas tuo, kad finišą pasiekiau antras…”, – pabaigė interviu suomis.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia