„Red Bull” gaus degalų atnaujinimą Didžiosios Britanijos GP

2
red bull

Red Bull” degalų tiekėjas „ExxonMobil” tikisi, kad naujasis jų kuras suteiks galios „Renault” jėgainei jau per Didžiosios Britanijos GP.

„ExxonMobile” vadovas Davidas Tsurusaki sakė, kad jie pristatys antrą naują kurą šį sezoną Silverstouno trasoje ir jaučia, kad tai komandai duos naudos.

Reklama

„Pirmuoju žingsniu mums pavyko pasiekti nemažą pagerėjimą. Antruoju žingsniu tokio didelio šuolio nebus, tačiau tai vistiek pozityvus žingsnis.”

„Nekalbame apie konkrečius skaičius, tačiau to užtenka pozityviam pasikeitimui. Viduje mes kalbame apie pristatymą Silverstoune, tačiau tai priklauso nuo patvirtinimo. Tai nenuspėjamas reikalas, tačiau aš savo komandai pasakiau, kad tai yra mūsų tikslas.”

„ExxonMobil” vejasi konkurentus

D. Tsurusaki įsitikinęs, kad kompanijos žengtas žingsnis reiškia, jog jų kuras bus toks pats geras kaip ir konkurentų, o santykiai su „Red Bull” ir „Renault” yra geri.

„Manau, kad padarėme puikų žingsnį pakeisdami ankstesnį kurą. Dabar mes pakankamai geroje pozicijoje.”

„Mes puikiai sutariame ir labai artimai dirbame su „Red Bull” ir „Renault” komandomis. Viskas juda pirmyn. Manau, kad mes esame labai arti savo konkurentų.”

Trečio atnaujinimo šiemet nesitikima

Kompanija, kuri iš pradžių dirbo su „McLaren”, šių metų sausį pasirašė sutartį su „Red Bull”, todėl jų planuotas trečiasis atnaujinimas greičiausiai bus atidėtas iki 2018 metų.

„Manome, kad realiai įmanoma padaryti tris atnaujinimus, tačiau mes taikysimės į kitus metus. Mes jau dabar dirbame su chemija ir procesais 2018 metams. Dar praėjusiais metais tokios galimybės neturėjome.”

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia