„Renault” taikinyje – Sergio Perezas, kuris pakeistų Jolyoną Palmerį

2
sergio perez
@Twitter nuotr.

Pasirodė pranešimų, kad „Renault” taikinyje yra Sergio Perezas. Su meksikiečiu jau prasidėjo diskusijos, o jis kitame sezone galėtų pakeisti Jolyoną Palmerį.

Britas jau dabar privalo įrodyti, kad jis vertas savo vietos ir galėtų likti komandoje kitiems metams. J .Palmerio sezono pradžia atrodo tragiška, kai tuo tarpu Nico Hulkenbergas demonstruoja puikią formą ir vienintelis komandai parveža taškus.

Reklama

Nico Hulkenbergo komandos draugu gali tapti jau buvęs kolega iš „Force India” – Sergio Perezas. Prancūzų ekipa turi pakankamai daug resursų, kad galėtų meksikietį prisivilioti pas save.

Tačiau Sergio Perezas šiuo metu užima septintą vietą čempionato įskaitoje ir gali būti, kad neskubės pasirinkti ekipos, kurioje lenktyniaus, kadangi nėra aiški „Ferrari” ir Kimi Raikkoneno ateitis. Jeigu suomis pasitrauktų, meksikietis turi nemažai šansų užimti jo vietą.

Spaudimas Jolyonui Palmeriui didėja

Panašu, kad labiau tikėtina galimybė lenktyniauti „Renault” ekipoje, kurie vėl bando grįžti į aukščiausią lygį. Komandos vadovas Cyrilas Abiteboulas vis dažniau kelia spaudimą Jolyonui Palmeriui.

„Mes visi privalome siekti gerų rezultatų”, – sakė C. Abiteboulas.

„Nico demonstruoja, kad bolidas yra pajėgus uždirbti taškus, o Jolyonas taip pat turėtų prie to prisidėti. Mes esame labai kantrūs, paslaugūs ir neturime kito plano, tačiau esame itin konkurencingoje aplinkoje ir kiekvienas turi jausti spaudimą pasiekti kuo geresnį rezultatą. Dabar mes sau suteiksime laiko išanalizuoti susidariusią situaciją”, – prastus Jolyono Palmerio rezultatus akcentavo „Renault” komandos vadovas.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. Taip, mačiau kažkur antraštę, kad „Ferrari” irgi svarsto jo kandidatūrą. O su „Renault” Sergio gal ir neskubės pasirašyti, visgi jis buvo truputį įsižeidęs, kad jie pasirašė su Nico, o pas jį ir neužsuko pasikalbėti 😀

  2. Bet Renukuose ir daugiau uzdirbtu ir sansai kazkokie laimet titula butu. Nes su Force India jam nera jokiu sansu.
    O del Ferrari, tai jis manau lauks Kimio padeties, nors kai is Sauberio perejo i McLaren, tai sake, kad Ferrari inzinieriai Malaizijoje kalbejosi su Sauberiais, kad Perezas nelenku Alonso, Ta prasme viesai 😀 Tai Ferrari irgi gali buti isizeide 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia