Y. Hasegawa: atnaujintas „Honda” variklis 0.3 sekundės greitesnis

0
lygį

Yusuke Hasegawa jaučia, kad trečios specifikacijos variklis, kurį Fernando Alonso išbandė dvejose treniruotėse Baku yra apie 0.3 sekundės greitesnis viename rate.

Fernando Alonso išbandytas variklis nebus naudojamas lenktynėse, vidaus degimo variklis buvo pakeistas į senesnės specifikacijos. Prie šio variklio naudojimo „McLaren” sugrįš Austrijos GP.

Reklama

„Atnaujinus vidaus degimo variklį siekėme padidinti variklio galią. Įprastai mes neatskleidžiamo kiek galios padidinome, tačiau šioje trasoje mums pavyko pagreitėti daugiau nei dvi ar tris dešimtąsias su naujuoju varikliu”, – sakė Yusuke Hasegawa.

„Kalbant apie patikimumą, su vidaus degimo varikliu problemų neturėjome, todėl dabar galime koncentruotis ties efektyvumu ir galia.”

Džiaugiasi dėl progreso

Y. Hasegawa sako, kad pamatyti progresą buvo tikrai malonu, tačiau teigia, kad darbo dar labai daug, kad taptų konkurencingi Formulėje 1.

„Mes nematome tiesioginio pagreitėjimo nuvažiavus ratą, tačiau galios matavimo sensoriai bolide rodo, kad mums pavyko pasiekti identišką skirtumą, kurį matėme ant stendo. Mes labai džiaugiamės galėdami atvešti geresnį atnaujinimą.”

„Nors atnaujinimas yra pagrįstas, jis vis dar nėra pakankamas, kad pasivytume kitus variklių gamintojus. Turime paspartinti darbus kitam atnaujinimui.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia