S. Vettelis liko nepatenkintas D. Kvyato veiksmais po starto

4
@i.guim.co.uk

Antras Kinijos GP lenktynėse finišavęs „Ferrari” pilotas Sebastianas Vettelis „Red Bull” piloto Danilo Kvyato vairavimą pirmame pirmo rato posūkyje apibūdino epitetais „torpeda” ir „truputį pašėlęs”.

Pirmame trasos posūkyje trečias lenktynėse finišavęs rusas nepaliko vietos S. Vetteliui, kuris dėl to atsitrenkė į komandos draugo Kimio Raikkoneno bolidą, kuris buvo priverstas trumpam palikti trasą ir prarado daug pozicijų.

Reklama

Nei vienas incidento dalyvis ne tik negavo jokių nuobaudų, bet šis įvykis lenktynių teisėjų net nebuvo svarstomas. Nepaisant to, Vettelis po lenktynių nepraleido galimybės su rusu pasikalbėti apie incidentą.

Pateikiame abiejų pilotų pokalbio išklotinę po lenktynių:

VETTELIS: Esu klausiamas, kas atsitiko starte? Jei nebūčiau pasitraukęs į kairę, mes visi trys būtume susidūrę ir išlėkę iš trasos!

KVYATAS: Gerai, aš…

VETTELIS: Ne, ne „gerai”. Tu atlėkei kaip torpeda!

KVYATAS: Gerai, bet tai yra lenktynės!

VETTELIS: Taip, lenktynės, bet jei būčiau važiavęs ta pačia trajektorija, mes būtume susidūrę!

KVYATAS: Tai nevažiuok (ta pačia trajektorija)!

VETTELIS: Taip, bet dar buvo vienas bolidas kairėje!

KVYATAS: Taip, bet aš negaliu matyti trijų bolidų, turiu tik dvi akiss…

VETTELIS: Tau reikia pasirinkti. Mes susidursime, jei tu tai darysi…

KVYATAS: Bet mes nesusidūrėme, taigi…

VETTELIS: Tu nesusidūrei… Taip, tai buvo lenktynės, bet, kai atakuoji taip pašėlusiai, tu gali apgadinti bolidą. Tau šįkart pasisekė. Buvo pažeistas Kimi (bolidas).

KVYATAS: Esu ant podiumo, taigi, viskas gerai, tu esi ant podiumo ir tai yra puiku.

Reklama

4 Komentarai (-ų)

  1. Tokie dialogai labai getai paciai F1. Pvz UFC liezuvio nenulaikantis McGregoras kiek zmoniu sutraukia vien del savo plepalu. Jeigu F1 pilotai, daugiau kapotusi, butu ir F1 nemazas aziotazas vien del tokiu pasikapojimu tarpusavyje

  2. hmmm, kimis tai labai nuobodziai atrode, taciau strategija ji isgelbejo, pradzioj Hamis leke kaip ikirptas, o kimi labai jau vangus buvo. o del Kvyatto, nu blem jis cia pasnekejo, kaip Montoya kadais 😀 tik Montoya kaltino MSC aklumu, o cia rusas save trumparegiskumu apdovanojo. kita vertus reik rusa suprast, visi „paddockas” kalba, kad kita met vietoj ruso turi but verstapenas RBR komandoj

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia