Nuoširdus atsiprašymas, išgelbėjo S. Vettelį nuo FIA sankcijų

1
sebastian vettel
@Sky Sports F1
@Sky Sports F1

Sebastianas Vettelis išvengė bausmės, po to kai FIA nusprendė priimti vokiečio atsiprašymus, dėl jo pasisakymų radijo ryšiu Meksikos GP lenktynėse. Buvo pasirodę pranešimų, kad vokietis gali būti diskvalifikuotas vienerioms lenktynėms.

Pirmadienį Sebastianas Vettelis iššiuntė atsiprašymo laišką FIA su nuoširžiu atsiprašymu ir deklaracija, kad tokie protrūkiai radijo ryšiu daugiau neįvyks.

Reklama

„Ferrari” pilotas stipriai kritikavo „Red Bull” lenktynininką Maxą Verstappeną ir lenktynių direktorių Charlį Whitingą lenktynių pabaigoje, kai supyko dėl M. Verstappeno elgesio, kai pastarasis padaręs klaidą kirsdamas pirmą posūkį per žolę ir gavęs pranašumą, nepraleido Sebastiano Vettelio į priekį.

Antradienį Jeanas Todtas, FIA prezidentas, išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad jokių tolimensių veiksmų nebus imtasi prieš Vettelį, nors jo įžeidžianti kalba nėra priimtina Formulėje 1. Ši byla buvo nagrinėjama išimties tvarka, o vokiečio atsiprašymas buvo priimtas ir tolimesnis bylos tyrimas baigtas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia