Pascalis Wehrleinas gali praleisti bandymus

0
pascal wehrlein
@PascalWehrlein

„Sauber” patvirtino, kad vis dar vyksta medicininiai patikrinimai dėl Pascalio Wehrleino sveikatos, vokietis patyrė avariją paskutinėse „Race of Champions” lenktynėse. Pasirodė pranešimų, kad lenktynininkas gali praleisti Formulės 1 priešsezoninius bandymus.

P. Wehrleinas, sausio mėnesį vykusiose „Race of Champions” lenktynėse kovojo su „Williams” pilotu Felipe Massa, ir iškart po finišo vertėsi su „Polaris Slingshot SLR” automobiliu ir trenkėsi į barjerus.

Reklama

Nepaisant to, kad po incidento jis pats išlipo iš automobilio, vokietis pasitraukė iš tolimensių lenktynių, kuriose turėjo dalyvauti kartu su Sebastianu Vetteliu ir ginti Nacijų taurės titulą Vokietijos komandai. Sebastianas Vettelis titulą apgynė vienas.

Vokiečių leidiniuose pirmadienį pasirodė informacija, kad P. Wehrleinas avarijos metu patyrė kaklo traumą ir gali būti priverstas praleisti priešsezoninius bandymus Barselonoje, kurie prasidės vasario 27 dieną.

„Sauber” į tokius pranešimus atsakė, kad tai yra spekuliacijos, tačiau patvirtino, kad vokietis vis dar lankosi pas medikus ir atlieka reguliarius sveikatos patikrinimus.

„Dabartiniai gandai apie Pascalio Wehrleino sveikatą yra neteisingi. Tai yra spekuliacijos. Medicininiai patikrinimai vis dar vyksta. Daugiau informacijos apie tai pateiksime vėliau.” – buvo rašoma „Sauber” pranešime, „Twitter” paskyroje.

„Mercedes” komandos palaikymą turintis Pascalis Wehrleinas „Sauber” ekipoje lenktyniaus kartu su Marcusu Ericssonu.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia