Ronas Dennisas pasitraukė iš savo pareigų „McLaren”

15
Dennisas

rondennis

Ronas Dennisas buvo priverstas pasitraukti iš pirmininko ir vydomojo direktoriaus pareigų „McLaren Technology Group” ir šiuo metu ‘atostogauja’.

Reklama

Po 36 metų praleistų su britų ekipa, daugelis akcininkų nubalsavo, kad Ronas Dennisas pasitrauktų iš savo pareigų ir būtų ‘išleistas’ atsostogų iki sausio, kol pasibaigs jo esamas kontraktas.

Praėjusią savaitę, aukščiausiasi teismas atmetė R. Denniso įsakymą, kuriuo buvo siekiama užkirsti kelią jo nuvertimui „McLaren” grupėje.

 

Reklama

15 Komentarai (-ų)

  1. Truputį gaila. Realiai turėjo lėkti „Honda” F1 f1 variklių padalinio vadovų galvos. Ne Deniso kaltė, kad „McLaren” nusirito iki tokio lygio. Ir šiaip jiems šviečia max ketvirta vieta, nes artimiausiu metu neaplenks nei mersų, nei bulių, nei ferrų.

  2. Man rodos, kad jis bus prisisnekejes per daug. Kiek is jo buvo pareiskimu, kad 2016 metais lips ant podiumo ir t.t. pasirodo, kad nera galimybiu, net pastoviai uzdirbti taskus. Matyt kalbos atsibodo apie sviesia ateiti. Cia gali but panasiai kaip su iskaba ant baro duru : „Rytoj nemokamas alus”, kiek beeitu zmogelis, tiek rytoj tas alus uz dyka bus.

  3. Sutikčiau tuo atveju, jei dar daugiau kvailų nerealių pažadų nebūtų buvę iš „Honda” pusės. Vienam pasisakyme jie skelbė, kad kitais metais su „Mercedes” kovos dėl titulo (ne Denisas taip sakė). O jei nekovos (o taip ir bus)? Kieno galvos lėks? Boulier?

  4. Turbut, visada vadovai yra atsakingi . Tai tie kas vadovaus, tiem bus sakes. Bet Honda investuoja i pacia McLaren labai daug, manau, kad jiem lengviau bus 😀 arba kaip tik bus blogiau, nutrauks sutartis ir batai tada 🙂

  5. Nu tai pala, jei pats investuotojas dėl savo kaltės (blogo variklio) didžiąja dalimi nulemia prastus rezultatus, tai kodėl lekia niekuo dėto vadovo galva? Jei variklis bus lievas, tai nesvarbu ką tu ten į vadovus statysi – Wolffą, Hornerį ar Brawną – nuo to komandos rezultatai nepagerės, nes problema ne darbo organizavime, o variklyje! 🙂 Jei investuotojas įmonei supirks brokuotus kompiuterius ir nuo to kris įmonės rezultatai, tai kas turėtų būti atsakingas? Samdomas direktorius ar kvailas (ir skūpus) investuotojas? Arba jei, pvz., kompanija „Samsung” dukterinės įmonės darbuotojams išdalins brokuotus telefonus su sprogstančia baterija, tai bus atsakingas tos dukterinės įmonės vadovas ar „Samsung”? Pagal tokią logiką juk galima ir pilotus imt atleidinėt už tai, kad su š.ūdina Honda nevažiuoja, kaip važiuotų su mersu 🙂

  6. Tai išeina, kad Roną „Honda” baudžia už tai, kad tas susidėjo su šūdinus variklius gaminančia ta pačia „Honda”. Jei su „Honda” būtų nesusidėjęs, tai „Honda” būtų nenubaudus 🙂

  7. Nemanau, kad Honda baudzia Rona, ji baudzia akcininkai. O del tavo pavyzdzio su kompiuteriu ir investuotoju, tai manau, kad kompiuteri perka ne investuotojas, o tas kuris vadovauja tam pirkimui. As toki irgi turi upasvyzdi, tarkim didele kompanija, viskas vyksta vidutiniskai, kazkoks vadovas nusprende kazka pakeisti imoneje, kuri po pakeitimo smigo zemyn, tai kas tokiu atveju yra kaltas? Tas kuris priima sprendimus – dazniausiai vadovas.

  8. Bet tai tada kodėl akcininkai (kontrolinį paketą valdo Bahreino holdingas) nenutraukia sutarties su „Honda”? 🙂 Ir kas sprendžia, su kuriuo variklių tiekėju reikia sudaryti bendradarbiavimo sutartį? Akcininkai? Ar samdomas vadovas? 🙂 Juk be akcininkų valdybos pritarimo joks vadovas negali priimti tokių svarbių sprendimų vienašališkai. Patys akcininkai turi save paleisti ir parduoti akcijas 🙂 Ronas tiesiog tapo situacijos įkaitu (atpirkimo ožiu), nes kažką atleisti ir ant kažko atsakomybę suversti tai reikėjo. 🙂

  9. Kodel jie nenutraukia sutarties su Honda nezinau, gal del to, kad jie padengia kontrakta Alonso, ir uz variklius nieko nepraso ? Jeigu pasileistu save akcininkai, turbut, kad ir komanda pasileistu ir nebematytume jos daugiau (nebent nauju atsirastu). Yra sakoma, kas pinigus moka, tas ir muzika uzsako.

  10. kai parasys ta knyga tai bus tik jo tiesa, o man Dennisas niekad nepatiko, jis labai arogantiskas, mano manymu jo valdymas komandai niekad nebuvo naudingas apart kai su hakkinenu kelis metus klestejo. boullier kaip vadovas irgi silpnas, mano akim, o beto ronnas labai jau spardosi, dar cia ne finaliniai akordai, jei akcininka ismeta kaip muse is barsciu kiti akcininkai, na cia jau stipri politika, ne del milijono cia pykstamasi

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia